The level of detail, expertise, theory, and genuine craftsmanship that has gone into this course is incredible. It's well worth the investment and more. John's knowledge and production value are amazing—I'm so glad I joined!

UDSIGTEN

- Ny novelle af Britta Klitgaard


Udgivet i novellesamlingen "Mindeskoven - 15 noveller om spirituelitet" fra Forlaget Magnild, 7. december 2023.

Novellerne er udvalgt på baggrund af en konkurrence med over 50 bidrag.

Novellesamlinger

Sølvklokker


Novellesamling med 10 noveller

af Britta Klitgaard

E-bog, L&R, 2017"Noveller, der stiller spørgsmål til skellet mellem virkelighed og fantasi. Hvem er kvinden i kørestolen på altanen overfor? Er hun overhovedet i live?"


(fra eReolen)


"10 korte noveller, der giver en lille, uhyggelig rislen ned ad ryggen. Til læsere af danske noveller og magisk realisme."


(fra lektørudtalelsen)Lektørudtalelsen af Camilla Sejerø for ”Sølvklokker” findes her: https://ereolen.dk/ting/object/870976-anmeld%3A129180382/fulltext


LÆS EN NOVELLE: Sølvklokker | eReolen

KØB : Sølvklokker (lrdigital.dk)
"Denne novellesamling kan kun anbefales; læs den! Lær noget om mennesker og om livet..."

(fra anmeldelse på "Bogrummet")

AntologibidragNoveller af Britta Klitgaard i redigerede antologier:

  • Novellen "Udsigten" - i antologien "Mindeskoven, forlaget Magnild, 2023
  • Novellen "Ventende Ulv vender hjem" - i antologien "I bunden af busken ligger en æske", forlaget Silkefyret 2017
  • Novellerne ""Tvivl" og "Øverst på listen" - i antologien "Det er de andres skyld", forlaget Trykværket 2016
  • Novellen "Væk" - i antologien "Lighund", forlaget Trykværket 2015
  • Novellen "Hittegods" - i antologien "Refugium", Aarhus Litteraturcenter 2014Om mine noveller:Jeg skriver bl.a. for at blive klogere på livet, på mennesket og på de valg, som definerer os i tilværelsen. Samtidig vil jeg gerne tilbyde et rum, hvor læseren kan spejle egne følelser og erfaringer, og hvor der ikke kun er én tolkning - men plads til at afsøge mening og betydning.


Handlingen i mine tekster udspilles ofte på flere planer og med en uventet afslutning. Den ydre ramme gemmer på en indre fortælling om personerne, som bliver foldet ud via forskellige genregreb (spænding, gys, magisk realisme). Tit er der fokus på, hvordan fortid, nutid og fremtid hænger sammen og griber ind i hinanden.


Målgruppen er voksne og unge læsere, som interesserer sig for det psykologiske portræt, og som vil dykke ned i, hvad der er på færde under overfladen.

Britta Klitgaard